torsdag 9. juni 2011

Weddingcard with scetch

Fant ett oppsett på ett kort som jeg likte veldig godt og bestemte meg for å prøva å lage en skisse, og håper også å få laget en LO til denne i nærmeste fremtid. Korta jeg brukte som inspirasjon til skissen finner du hos Gitte. Det å lage e skisse var faktisk lettere enn hva jeg hadde trodd og veldig gøy.
Stempelet av Brudeparet er det første stempelet jeg kjøpte og er like glad i det den dag i dag, men butikken jeg kjøpte det i er nedlagt og jeg vet ikke om det er mulig å få tak i det noen plass. Har brukt embossingpulver fra Kort og Godt, svart med glitter. Glitter er alltid gøy til bryllup.Denne dua vet jeg heller ikke hvor kommer fra. Men passet utrolig fint på bryllupskort så hvis noen vet hvor disse selges må dere gjerne gi beskjed;).Har her brukt litt diverse blomster men det meste er fra storyteller. Swirvel er fra Prima og har varenummer 1025-1703. Varen var desverre ikke i nettbutikken på dette tidspunkt, men går å høre om den er inne;)

Dies som er brukt er fra spellbinders. Stempelet er fra Kreative henders eget design.
Ark som er brukt er hvit bazzil og ett ark med bling og glitter som jeg må finne navn og varenummer på senere;)

onsdag 8. juni 2011

sizzix doctor bag til salgs
Har hatt endel opprydning i hobbysakene den siste uka. Da jeg ikke lenger har hobbyrom og må tenkte litt annerledes må jeg desverre kvitte meg med noen ting. blant annet doctor bagen som jeg nesten ikke har brukt i det hele tatt. Genial til oppbevaring av dies til maskiner og også til å dra med seg puncher da den tåler mer vekt enn di fleste kofferter. Selges til halv pris nesten ubrukt. Ta kontakt på telefon 99264570. Ny pris 599,-. Pris nå 300,- pluss eventuell frakt

søndag 5. juni 2011

Stjernealbum

Her kommer noen bilder av ett stjernealbum som ikke er helt ferdig. Kurs i stjernealbum holdes på onsdag 08.06.11 da vil albumen bli vist frem ferdig og lagt ut her etterpå.Kjempegøy å lage, så disse kommer det garantert flere av etterhvert;)