fredag 15. april 2011

SkjortekortEnda ett skjortekort hvor alt er kjøpt hos kreative hender med unntak av personlig stempel og knapper vet jeg ikke hvor jeg har kjøpt eller samlet sammen;);). Ark som er brukt er bazzil brun og beige,maja-design-fika-marzipanbakelse. Kantene er svertet med distress ink vintage photo, har også stemplet med denne. Magnetlåser fra kort og godt. spellbindersdies labels 14.Stempel er fra kreative henders eget design Mannens beste alder.
Klokka er også til salgs i svart og gull eller i hvitt og gull i to størrelser, jeg har brukt den største. Denne ligger ikke i nett butikken men håper den kommer snart;);), Ha en riktig god påske;);)

2 kommentarer:

  1. KJEMPE STILIG KORT :))
    Men kunne tenkt meg måla på kortdelene, når du først er så grei å dele med deg :))

    SvarSlett
  2. heisann og takk for koselig kommentar. jeg har tatt utgangspunkt i skjorta hos maya ( http://mayas-hobbyblogg.blogspot.com/2009/07/jacket-card-with-tutorial.html ). jeg har forstørret denne slik at den blir en god del større men prøv deg først på egenhånd så finner du fort ut hvordan du lager den større. eller du kan komme innom kreative hender på ålgård å se hvordan vi har laget den ;)

    SvarSlett